Jag Carolina

Carolina Skyldberg 2021

Min Story

För 5 år sedan tog jag steget från personalansvarig i ett byggföretag till egenföretagare för att utveckla mitt ledarskap. Den resan tog mig tillbaka till mina rötter i Colombia där jag är född och adopterad ifrån. För att leda andra, är min starka tro, att man måste kunna leda sig själv först. Idag jobbar jag med Individ- och verksamhetsutveckling, författare till boken Adoption Låta Själen läka, föreläsare och yogainstruktör.

 

 

Jag vill bidra till en värld där vi vågar se igenom alla normer och strukturer om vem vi bör vara för att bli autentiska ledare och lita på vår egen förmåga och kraft. 2019 vann jag Företagarnas pris som Årets Soloföretagare i Ulricehamn.

Min bok. 
Låt själen läka.

Efter två väldigt känslosamma resor tillbaka till Colombia förstod jag att jag behövde bearbeta allt som hänt. Jag började skriva. Inom sex månader var boken klar. Det viktigaste var inte att hitta en ny mamma, jag har en mamma, men däremot att hitta mig själv och vem jag är genom min biologiska mamma för att bli hel. Boken lyfter tre kvinnors perspektiv då båda mina mammor har skrivit ett stycke om hur de har upplevt resan

Beställ boken här

carolina@carolinaskyldberg.se

 

© All Rights Reserved 2021