CAROLINA SKYLDBERG

Om mig

Varför lever jag inte det liv jag vill leva?
Det här har jag alltid undrat över så 2016  började jag utforska
vad det innebar, jag sa upp mig från min anställning som personalansvarig för att starta eget företag.

Men vägen dit, som handlade om att ta reda på vem jag är
började långt tidigare. Det började med ett Uppvaknande, från att levt i ett Yttre ledarskap där jag styrts av min omgivning och andras förväntningar till en insikt att ”NU får det vara slut med att rådfråga min omgivning om vad som är bäst för mig och istället börja lyssna mer på mitt hjärtas röst”. Här upptäckte jag kraften om ett Inre ledarskap! Det tog mig på en resa tillbaka till mina rötter i Colombia där jag är född och adopterad ifrån och återförenades efter 35 år med min biologiska mamma och familj.

För första gången i mitt liv kunde jag spegla mig i en annan
människa och fick svar jag ägnat största delen av mitt liv på,
nämligen att hitta min identitet.

Tack vare min resa i självledarskap är jag idag expert och hjälpt
andra hitta tillbaka till sitt kraftfulla jag, som finns på andra sidan
av våra rädslor, skydd och försvar, oavsett om man har upplevelser
som jag eller bara tappat bort sig längs vägen.

Jag har en bakgrund som beteendevetare och personalvetare med 15 års erfarenhet inom HR där jag arbetat med bland annat rekrytering, utbildning, lön samt ledar-/ och medarbetarutveckling både inom privat och offentlig sektor. Längs vägen har jag samlat på sig fantastiska verktyg som coaching, samtalsterapi, yoga och meditation, mental träning och KBT vägleder jag dig fram till mer självkärlek vilket är nyckeln till bättre mående.

Referenser

”Carolina är en duktigt coach både mot organisation och privatperson. Hon har känslan av att se helheten av en organisation men samtidigt kunna dyka djupt in på individnivå för att pusha individen utanför sin box på ett hjärtligt sätt. ”
Johan Gunnarsson VD Puls Bemanning AB 

”I ledarskapscoaching har Carolina en suverän förmåga att växla mellan att zooma ut till gruppens och organisationens perspektiv för att sedan zooma in på enskilda ageranden eller beteenden. ”
Patrik Eld VD Verktyg & Press AB

”Vi har tagit hjälp av Carolina som i egenskap av underkonsult till oss på Brightmill där hon genomfört ett mycket väl utfört arbete som verksamhetschef hos en av våra kunder. Vi kontaktade Carolina då vi sökte någon som förstod både verksamheten och utmaningarna vår kund stod inför. Carolina arbetade kontinuerligt under en längre tid både med individer och gruppen som helhet på ett mycket tillfredsställande sätt. Vi kommer absolut att kontakta Carolina nästa gång vi söker hennes expertis.”
Sanna Stjernenfall Brightmill