NYHET!

Jag är medförfattare i Regnbågsserien ”Mirakelkur för Själen”, Den Gröna boken!

I min berättelse kommer du få följa med på min inre resa. Ett uppvaknande där jag lämnade ett yttre ledarskap präglat av omgivningens förväntningar om vem jag är till ett inre ledarskap där jag följer mitt hjärta. Min förhoppning är att även du ska få ett uppvaknande av vad som styr ditt liv och minnas mer av vem du egentligen är.

Boken är fylld av inspirerande, äkta och sanna berättelser om vanliga människor som har haft extraordinära upplevelser. Dessa berättelser öppnar hjärtat och återuppväcker vår tillit till vår vackra värld. Bokrelease i juni 2024!

Lyssna här på ett utdrag från min berättelse ur Mirakelkur för själen

MIN BOK – ADOPTION LÅTA SJÄLEN LÄKA

Efter 35 år återförenades jag med sin biologiska mamma och familj i Colombia. Efter två känslosamma resor tillbaka till Colombia behövde jag bearbeta allt som hänt och började skriva. Inom sex månader var min bok Adoption Låta Själen Läka klar. Det viktigaste för mig var inte att hitta en ny mamma, jag har en mamma, men däremot att hitta mig själv och vem jag är. Boken lyfter tre kvinnors perspektiv då båda mina mammor har skrivit ett stycke om deras upplevelse.
Beställ ditt exemplar här.

Jag och min biologiska mamma hade turen att mötas på ett känslomässigt plan där vi båda var redo att öppna våra hjärtan för varandra, redo att förlåta och en vilja att vara en del av varandras liv. Historien belyser tre olika kvinnoperspektiv på hur denna omtumlande resa har påverkat var och en – mig, min biologiska- och min adoptivmamma. Tillsammans med båda mina mammor gästade vi TV4 Nyhetsmorgon i maj 2016. 2017 medverkade jag i dokumentären De ensamma på SVT om hur det är att vara adopterad. Förutom flera intervjuer för nyhetstidningar och veckotidningar sände P1 en otroligt fin dokumentär ”Jag lämnade bort min dotter” utifrån min biologiska mammas perspektiv.