Inre ledarskap föreläsning & workshop

Kan du känna igen dig i att du låter andras behov gå före dina egna? Du längtar att lyssna mer till dina egna behov så att du kan sätta tydligare gränser för dig själv.

I min föreläsning kommer ni få följa med på en inre resa om hur jag vaknade upp från ett yttre ledarskap där jag styrdes mer av omgivningens förväntningar till ett Inre ledarskap där jag idag styr mitt liv utifrån hjärtat och vem jag är. Min förhoppning är att även du ska få ett uppvaknande och minnas mer av vem du egentligen är och vad ditt hjärta vill!

Du får:

  • Utrymme för självreflektion så att du får utforska mer om vem du är!
  • Insikter om dig själv och hur du fungerar så att du känner mer klarhet i vad du vill och vad du kan.
  • Verktyg så att du kan börja leda dig själv dit du vill vara i livet.
Föreläsningen tar ca 2 h 30 min, digitalt via Zoom (länk kommer i separat mail)
Datum: 20/2
Tid: 16.30-19.00
Investering: 150 kr
Anmäl dig
För anmälan, swisha anmälningsavgift till: 070-315 12 41
och sänd ett mail till carolina@carolinaskyldberg.se  skriv ditt för- och efternamn, samt mailadress.