Kurser och metoder

Carolina Skyldberg 2021

Låta Själen Läka -
Yin Yoga för adopterade

Den här Yogakursen är för dig som är adopterad och söker ett verktyg som kan hjälpa dig att få mer kontakt med dig själv, vem du är och vad du mår bra av. Yin Yogan är en återhämtande och terapeutisk yogastil och en blandning av yoga, mindfulness och kinesisk medicin. Då man stannar en längre stund i positionerna för att slappna av och släppa taget om det som inte längre gynnar dig, når man djupare och du lär känna dig själv, dina tankar och din kropp. Medvetenhet är första steget till förändring.

Yin Yoga

Den här kursen är för dig som är nyfiken på Yin Yoga och uppleva hur den kan bidra till en lugnare livsstil. Yin Yogan skapar tid för återhämtning, reflektion, vila och kärlek till dig själv. Allt börjar inom dig!

Vägen Upp

Ett flertal ledare/chefer eller medarbetare som gått någon form av ledarskapsutbildning/kurs upplever inte någon bestående eller större förändring när de är tillbaka i sin verksamhet. Är du en av dem? En missuppfattning vi ofta möter i Vägen Upp är att man ska gå programmet och få verktyg för att bli en bra ledare. Det är först när du har klart för dig var du står, vad som är viktigt för dig och vad du vill bidra med- det vill säga när du är klar över vem du är och vem du vill vara- då leder du utifrån dig själv i dess unika bemärkelse. Det är här Vägen Upp processen börjar! Det är först då vi skapar bestående förändringar. Vi jobbar med konkreta målsättningar som integrerar Verksamhet, Ledarskap och Människa över tid. Vägen Upp® kombinerar individuell coachning med kraftfulla verktyg och tillsammans skapas bestående resultat. Vi har ett stolt samarbete med Byggföretagen, Byggbranschens Utbildningscenter

Hitta rätt

Jobb Match Talent är ett pedagogiskt och lättolkat testsystem när du ska anställa, utveckla chefer eller medarbetare, ha medarbetarsamtal, coacha, karriärväxla eller sätta samman team. Ju mer vi kan få jobbet att matcha personen desto mer  motivation, engagemang och livskvalité.

Sanna syften

Är du redo att hitta ditt sanna syfte, kliva utanför boxen och välja nya sanningar? Den här självledarskapsutvecklingen hjälper dig att bygga upp relationen till dig själv och hitta dina verkliga drivkrafter. Med Life Spider System skapas en tydlighet och struktur att navigera från genom en ”rakt in i hjärtat” känsla.

Hållbar grön hälsa

Hållbar hälsa bygger på forskning om naturen och djurens förmåga till återhämtning och minskad stress. I en lantlig idyll får du möjlighet att läka och stärkas utifrån dina behov med välbeprövade metoder. Målet är att du ska hitta tillbaka till dig själv och kraften inom dig för att kunna bidra med det du är ämnad att göra.

Börja er föränding redan idag.

carolina@carolinaskyldberg.se

 

© All Rights Reserved 2021