Kurser och metoder

Carolina Skyldberg 2021

Vägen Upp

Vägen Upp® kombinerar individuell coachning med kraftfulla verktyg och tillsammans skapas bestående resultat. De verkliga resultaten skapas genom att vi arbetar med konkreta målsättningar som integrerar verksamhet, ledarskap och människa. Vi har ett stolt samarbete med Byggföretagen och FKG (fordonskomponentgruppen).

Hitta rätt

Jobb Match Talent är ett pedagogiskt och lättolkat testsystem när du ska anställa, utveckla chefer eller medarbetare, ha medarbetarsamtal, coacha, karriärväxla eller sätta samman team. Ju mer vi kan få jobbet att matcha personen desto mer  motivation, engagemang och livskvalité. 

Sanna syften

Är du redo att hitta ditt sanna syfte, kliva utanför boxen och välja nya sanningar? Den här självledarskapsutvecklingen hjälper dig att bygga upp relationen till dig själv och hitta dina verkliga drivkrafter. Med Life Spider System skapas en tydlighet och struktur att navigera från genom en ”rakt in i hjärtat” känsla. 

Livsbalans

Vi jobbar med hela människan. Vi är övertygade om att vi skapar bättre resultat båda för oss själv och vidare ut i vår organisation om vi har balans i livet. Några fördelar med att utöva yoga är reducering av stress, förbättrad sömn, ett ökat fokus och en ökad koncentrationsförmåga.

Hållbar grön hälsa

Hållbar hälsa bygger på forskning om naturen och djurens förmåga till återhämtning och minskad stress. I en lantlig idyll får du möjlighet att läka och stärkas utifrån dina behov med välbeprövade metoder. Målet är att du ska hitta tillbaka till dig själv och kraften inom dig för att kunna bidra med det du är ämnad att göra. 

Börja er föränding redan idag.

carolina@carolinaskyldberg.se

 

© All Rights Reserved 2021