SAMTALSTERAPI

Vi bär alla på någon form av trauma, stort som smått som kan påverka oss senare i livet. Mitt trauma upplevde jag vid 15 månader ålder då jag blev bortadopterad från Colombia till Sverige. Därav har min kropp ett emotionellt minne om hur det är att bli separerad och bortlämnad från min trygghet och ursprungliga miljö som har påverkat mig psykiskt på olika sätt.

Jag har därför ägnat största delen av mitt liv att söka efter min identitet, vem jag är och mitt självledarskap. Tack vare min egna inre resa är jag idag expert på personlig utveckling och att hjälpa andra hitta tillbaka till sitt autentiska jag, som finns på andra sidan av alla våra rädslor, skydd och försvar, oavsett om man har upplevelser som jag eller bara tappat bort sig längs vägen.

Med en fil kand. som beteendevetare och fantastiska verktyg som samtalsterapi, coachning, yoga och meditation, mental träning, KBT vägleder jag dig fram till mer självkärlek vilket är nyckeln till bättre mående.

Jag jobbar i en struktur som heter Vardagspsykologi, du får en inloggning och tillgång till teori, modeller och övningar mellan samtalen utifrån dina behov. Hela processen är på 10 samtal men du väljer om du vill börja med 3 st, 5 eller 10. Din investering i dig själv är 1500kr/ tillfälle inkl moms för privatpersoner och exkl moms för företag. Vi börjar med ett kostnadsfritt förutsättningslöst samtal kring dina behov.

Referens ”Jag har med hjälp av Carolina byggt upp mig själv inifrån och lärt mig att acceptera att mina behov inte är som andras. Jag har lärt mig att stanna upp och leva mer i nuet, vara snäll mot mig själv och sätta mina egna behov högre upp på prioriteringslistan. Den viktigaste insikten är att känns det fel i magen så är det fel oavsett hur bra det är för andra.”
Ida,  Produktionstekniker